Nieuws   Zoeken 

Kip met champignonsaus van Annette
Ingredienten: (4 pers.):
per persoon een kipfilet,
250 gr champignons
150 gr room,
een doos champignongs,
Kruiden.
Bereiding:
Neem een vuurvaste schotel, en doe de kipfilets er in, doe er de champignons(desnoods klein gesneden ) over.Goed kruiden mag een beetje currie bij. Vermeng de room met de soep, en giet het over de kip en champignons. Bak in een matig warme oven 180 gedurende 30 min. Smakelijk Annette
Receptnummer: 4290 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: van meervelde annette
Opmerking:
Dit is de vlees versie van het eerder ingezonden vispannetje.
Bij bezoek kan je het een tijdje op voorhand reeds klaar zetten, zodat je de moment zelf niet veel meer te doen hebt.
Heerlijk met ...... wat dacht je als belgische frietjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept