Nieuws   Zoeken 

Van's annette's gehaktbroodje
Ingredienten: (4 pers.):
800 gr gehakt naar keuze;
250 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 groot bosje peterselie
1 ei
kruiden
Bereiding:
Snij de champignons in fijne sneetjes. De peterselie knipt U tamelijk fijn met de schaar. De teentjes knoflook snijdt U heel fijn. Meng dit alles en ook het ei door het vlees. Kruid goed af; neem een vuurvaste schotel en verdeel het vlees over de bodem en maak er een "koek" van. Als versiering een champignon, en enkele jeneverbessen bovenop leggen. Vervolgens ongeveer 25 minuten in een combi-oven bakken. Of anders ongeveer 1 uur in een oven op 200 graden.
Receptnummer: 4440 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: van meervelde annette
Opmerking:
Serveren met gebakken aardappeltjes die U rijkelijk bestrooid met oregano. Smakelijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept