Nieuws   Zoeken 

Biefstuk met portsaus
Ingredienten: (4 pers.):
30 gr. boter
4 biefstukken a 100 gr.
zout en peper
aluminiumfolie
1 dl. port
1 pakje MonChou Pan & Oven
nootmuskaat
2 el bramenjam of vossebessengelei
Bereiding:
Verhit boter in een koekenpan tot het schuim wegtrekt. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Bak de biefstukken circa 2 min. per kant.
Neem de biefstukken uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie.
Maak de saus: giet 1 dl. port in de koekenpan en roer het aanbaksel los. Voeg dan 1 pakje MonChou Pan & Oven en indien nodig water toe. Roer tot een mooie gladde saus ontstaat. Breng de saus op smaak met een mespunt nootmuskaat, zout en peper. Voeg op het laatst eventueel de bramenjam of vossebessengelei toe.
Lekker met aardappelpuree en roergebakken witlof of gekookte broccoli of een groene salade.
Receptnummer: 449 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept