Ingredienten: (2 pers.):
2 ons vlees of vis (naar keuze)
1 ui
250 gr champignons
1 teentje knoflook
1 tomaat
1 blik rattatouille (bonduelle 400gr)
450 gr aardappelschijfjes
1 ei
geraspte kaas | Bereiding:
Snij het vlees is stukjes en bak het (vis hoeft niet van tevoren gebakken te worden). Voeg gesnipperde ui, knoflook, peper, en plakjes champignons toe en roerbak een paar minuten. Voeg de tomaat toe en bak kort mee. Doe in een ovenschaal het blik rattatouille, daarna het vlees mengsel (of vis rauw met daarover het groentemengsel). Leg hieroverheen de aardappelschijfjes. Klop het ei los en schenk dit over de aardappels. Bestrooien met wat geraspte kaas. 20 minuten in de oven op 200ºC of 10 minuten in de combi met 200ºC en 350Watt magnetron. Eet smakelijk |