Nieuws   Zoeken 

Els' Spaanse knoflookbrood
Ingredienten: (4 pers.):
(Dit is een tapa):
4 grote sneden wit brood
4 eieren
4 el melk
2 a 3 teentjes knoflook
3 a 4 el goede olijfolie
zout en peper
Bereiding:
Klop de eieren los met de melk. Pers de knoflook uit boven de eieren en breng op smaak met zout en peper. Giet het eiermengsel in een diep bord. Verhit de olijolie in een pan. Snijd het brood eventueel doormidden en wentel het door het met beide zijden door het eiermengsel en bak ze aan beide zijden goudbruin in de pan. Een heerlijk gerechtje! (als je van knoflook houdt tenminste...)
Receptnummer: 4628 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Els Herrenberg
Opmerking:
Wij eten nogal regelmatig op vrijdag tapas en daar is dit een vast onderdeel van, maar het is ook lekker bij bijvoorbeeld een maaltijdsoep.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept