Nieuws   Zoeken 

Entrecote met geroosterde groenten
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui
2 teentjes knoflook
250 gr. haricots verts
2 rode paprika's
150 gr. worteltjes
1 el rozemarijn
4 el olijfolie
peper, zout
4 entrecotes a 120 gr.
Bereiding:
Verwarm de oven voor tot 200C. Pel de ui en snijd hem in parten. Pel de knoflook en snijd ze in plakjes. Maak de haricots verts en de paprika's schoon en snijd de paprika's in lange repen. Schrap de worteltjes en halveer ze in de lengte. Schep de groenten met de rozemarijn, 3 el olijfolie en peper en zout naar smaak door elkaar. Doe ze over in een ovenvaste schaal en rooster de groenten in de voorverwarmde oven in ca. 30 min. gaar en lichtbruin. Schep ze tussentijds driemaal om. Wrijf de entrecotes in met peper en de rest van de olie, en rooster ze in een grillpan of bak ze in een koekenpan bruin en rosé. Lekker met gebakken krieltjes
Receptnummer: 478 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: c1000
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept