Nieuws   Zoeken 

Romige spaghetti
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. spaghetti of tagliolini
3 eieren (M)
2 tl maïzena
2 dl Room Culinair (Campina)
2 dl melk
250 g. geraspte belegen kaas
peper uit de molen
4 el fijngeknipt bieslook
Bereiding:
Kook de spaghetti of tagliolini in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Klop de eieren met de maizena licht en schuimig. Breng de slagroom met de melk tegen de kook aan en schenk het al kloppend bij het eimengsel. Schenk het terug in de pan en verwarm alles al roerend totdat de saus bindt (let op: de saus mag niet koken, anders gaat hij schiften!). Voeg de kaas toe en laat hem al roerend smelten. Breng de saus op smaak met peper. Giet de spaghetti af en verdeel ze over de borden. Schep er de saus over en garneer met het bieslook. Lekker met andijviesla met uiringen
Receptnummer: 479 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: c1000
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept