Nieuws   Zoeken 

Ynze's Hollandse Mexicaanse Mix
Ingredienten: (4 pers.):
1 paprika
1 grote ui
zout
peper
knoflookpoeder
scheutje (olijf)olie
2 ons rundergehakt
2 kleine blikjes tomaten puree
champignons
blikje bruine bonen
blikje mais
komkommer
witte snelkookrijst
evt. tortillachips
Bereiding:
Zet de snelkookrijst op. Maak de champignons, paprika en ui schoon en snij ze in kleine stukjes. Scheutje (olijf)olie in de wadjan en gehakt erin. Peper, zout en knoflook toevoegen en wacht tot het gehakt gaar is gebakken. Gesneden paprika, ui en champignons erbij. Roeren en wacht tot de ui gaar is. Bonen en mais toevoegen, roeren en doorwarmen. Tomatenpuree toevoegen en 1 zo'n blikje met koud water extra toevoegen. Rijst afgieten. Komkomer schillen en er dikke ronde schijven van snijden.
Receptnummer: 4868 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Ynze van Aken
Opmerking:
Rijst op de borden scheppen, groente/vlees mix erbij, en 3 dikke plakken komkommer aan de zijkant insteken. Evt. een aantal tortillachips er overheen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept