Nieuws   Zoeken 

Gevulde eitjes
Ingredienten: (2 pers.):
100 gr. MonChou Verse-Roomkaas
mixer
6 gekookte eieren
3 tl mosterd
gesnipperde bieslook of lente-ui ringetjes
1 el mayonaise
zout en peper
Bereiding:
Klop MonChou Verse-Roomkaas met een mixer glad. Snij de gekookte eieren in de lengte door en haal de dooiers er voorzichtig uit. Wrijf de dooiers door een zeef en roer ze samen met mosterd, 2 el gesnipperde bieslook en mayonaise door de MonChou. Breng op smaak met zout en peper. Spuit mooie toefjes op de halve eieren en garneer ze met wat gesnipperde bieslook of lenteui-ringetjes.
Receptnummer: 490 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Verse Roomkaas recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept