Macaroni (bijna vegetarisch) met aubergine en walnoten
Ingredienten: (4 pers.):
350 gr macaroni
1 aubergine in stukjes
1 rode en 1 groene
paprika in blokjes
2 uien in ringen
100 gr. kleine champignons
3 tomaten in stukjes
1 tl italiaanse
keukenkruiden
250 gr geraspte kaas
evt. 75 gr. blokjes ham
1 klein blikje mais
50 gr. walnoten
Bereiding:
bereid de macaroni en smelt de boter in de pan
voeg de groenten (behalve de tomaten en de mais), de italiaanse keukenkruiden en naar smaak peper en zout toe.
laat het geheel ong. 10 min. smoren
roer na 5 min. de tomaat en mais erdoor. roer de ham en de helft van de kaas door de macaroni en laat de kaas smelten
serveer het vlees-groentemengsel over de macaroni en garneer dit met walnoten.
geef de rest van de kaas er apart bij
Receptnummer: 50 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept