Nieuws   Zoeken 

Toetie's gevulde Indische omelet
Ingredienten: (4 pers.):
Voor de vulling:
500 gram Gehakt, half om half.
2 Lente(bos)uitjes
3 tenen knoflook
kippenbouillonblok naar smaak
scheutje vissaus
scheutje oestersaus
Voor het Omelet:
4 flinke eieren
3 eetlepels zoetzure pangsit of foeyonghaisaus.
2 eetlepels gesnipperde gefruite uien
2 eetlepels geknipte selderij
Bereiding:
Gehakt rullen, in dunne plakjes gesneden lenteuitjes en geperste knoflook meefruiten, en op smaak brengen met kippenbouillonblok, vissaus en oestersaus. Eieren met snuffie zout kloppen, zoetzure saus, selderij en gefruite uien er doorheen scheppen. Eieren tot Omelet bakken en voorzichtig het gehaktmengsel er op scheppen. Daarna het Omelet dichtvouwen. Garneren met een toefje selderij.
Receptnummer: 5055 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Toetie
Opmerking:
Bij Indo's beter bekend als Dadar Isi, dit recept is van een origineel Dessa kokkie. Lekker met rijst en groente, of bij de rijsttafel.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept