Nieuws   Zoeken 

Anneke's Japanse noedelsoep met garnalen
Ingredienten: (4 pers.):
1 liter (verse) kippenbouillon
100 gram eiernoedels
18 kleine gepelde scampi of gewone garnalen
1 bosje waterkers
2 preien
1/2 chilipepertje
1 eetlepel fijngehakte koriander
100 gram sojascheuten
4 sjalotjes
1 eetlepel fijngehakte bieslook
peper
Bereiding:
Breng de bouillon aan de kook, voeg het gesnipperde chilipepertje en wat peper toe. Snij de prei fijn en laat de prei, de rauwe scampi en de eiernoedels 2 minuten in de soep koken. De garnalen op het laatste moment in de soep. Voeg de waterkers en de gesnipperde sjalotjes toe. Schep de warme soep in kommen en bestrooi met wat gehakte koriander en bieslook.
Receptnummer: 5120 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Anneke
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept