Nieuws   Zoeken 

Mariska's ovenrecept met croissantdeeg en kersen
Ingredienten: (2 pers.):
3 ons kipfilet
1 potje kersen
1 zakje (100 gram) geraspte kaas
1 blikje croissantdeeg
1 klein bekertje créme fraîche
1 zakje kerriesaus
Bereiding:
kip in de pan braden, zakje kerriesaus erbij (je kunt de saus apart maken of gewoon de inhoud bij het vlees doen), dan crème fraîche erbij, en tot slot de kersen.
Pak een ovenschotel en bedek de bodem met 2/3 van het croissantdeeg. De inhoud van de pan erin doen, de rest van het deeg erover, en vervolgens de graspte kaas erover. Een half uurtje (of korter) in de oven, en eet smakelijk...
Receptnummer: 516 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Mariska
Opmerking:
Dit recept is echt in een paar minuten klaar, sneller kan het niet!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept