Nieuws   Zoeken 

Margreet's gestoofde Urker scholletjes of tongetjes
Ingredienten: (6 pers.):
tongetjes of scholletjes
zout
peper
azijn
nootmuskaat
kaneel
Bereiding:
laag voor laag in de pan doen, op iedere laag een beetje zout, peper, kaneel en nootmuskaat doen. tot azijn erbij tot ze bijna onder staan dan wat water erbij. als ze aan de kook zijn , gas uitdraaien niet door laten koken . bij voorkeur even laten staan. tongetjes kook je hetzelfde alleen serveer je daar gesmolten roomboter erbij. eventueel kun je daar nog wat mosterd erdoor roeren. zo worden ze dus op Urk echt gestoofd.
Receptnummer: 5211 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: margreet
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept