Sonja's champignon goulash
Ingredienten: (2 pers.):
100gr champignons
1 ui
knoflook
chilipepertje
1/2 pakje mix voor goulash (honig)
Bereiding:
snij de champignons en ui. Fruit deze samen met de knoflook en het pepertje. Voeg 300ml water toe en het halve pakje goulash mix. Breng aan de kook en 5 minuten pruttelen. Indien de saus te dik wordt, iets water toevoegen. ondertussen tarly of rijst koken en opdienen met spercieboontjes.
Receptnummer: 5218 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Aardappels smaken er ook erg lekker bij. Als je van zoet houdt kan je nog een half blik perziken in stukjes aan de saus toevoegen. Dit smaakt zeer fris.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept