Nieuws   Zoeken 

Reina's gebakken aardappelen met mozzarella
Ingredienten: (4 pers.):
3/4 kg grote aardappelen
4 eetl. olie
1 eetl. boter of margarine
4 grote (vlees) tomaten
1 zakje (150 gr.) Mozarellakaas
4 knoflookteentjes
zout, peper
1/2 eetl. rozemarijn
event. citroen
Bereiding:
Aardappelen schillen en schoonwassen en schaaf ze op de komkommerschaaf in dunne plakjes. In koekepan (of in twee koekepannen) olie verhitten en de aardappelen onder regelmatig omleggen en toevoeging van een klontje boter bruin en gaar bakken. Tomaten in plakken snijden. Mozarella uit laten lekken en in blokjes snijden. Knoflookteentjes boven de aardappelen uitpersen.Toevoegen tomaten, Mozarella,en zout, peper en rozemarijn naar smaak. Deksel op de pan en nog enkele minuten bakken tot de tomaten zacht zijn en de kaas gesmolten is. Eventueel voor het opdienen met sap van een citroen besprenkelen. Lekker met een (rauwkost) Salade.
Receptnummer: 5355 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept