Nieuws   Zoeken 

Agnes's Provencaalse runderreepjes
Ingredienten: (2 pers.):
40 gr. boter
1 zakje aardappelschijfjes
1 zakje miniworteltjes
6 bosuitjes
zout
200 gr. runderreepjes
1 eetlepel Pprovencaalse kruiden
Bereiding:
in koekepan helft van boter verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 minuten lichtbruin en gaar bakken. Regelmatig omscheppen. Intussen in pan met weinig water worteltjes in ca. 2 minuten beetgaar koken en afgieten. Bosuitjes schoonmaken en in lange dunnen reepjes snijden. Worteltjes, bosui en zout door de aardappelschijfjes scheppen.Al omscheppend 2 minuten meewarmen. Intussen in koekepan de rest van boter verhitten. Runderreepjes met Provvencaalse kruiden in ca. 5 minuten bruin en gaar bakken. Runderreepjes over twee borden verdelen en gebakken aardappeltjes met groenten ernaast scheppen.
Receptnummer: 5404 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Agnes
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept