Ingredienten: (2 pers.):
40 gr. boter
1 zakje aardappelschijfjes
1 zakje miniworteltjes
6 bosuitjes
zout
200 gr. runderreepjes
1 eetlepel Pprovencaalse kruiden | Bereiding:
in koekepan helft van boter verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 minuten lichtbruin en gaar bakken. Regelmatig omscheppen. Intussen in pan met weinig water worteltjes in ca. 2 minuten beetgaar koken en afgieten. Bosuitjes schoonmaken en in lange dunnen reepjes snijden. Worteltjes, bosui en zout door de aardappelschijfjes scheppen.Al omscheppend 2 minuten meewarmen. Intussen in koekepan de rest van boter verhitten. Runderreepjes met Provvencaalse kruiden in ca. 5 minuten bruin en gaar bakken. Runderreepjes over twee borden verdelen en gebakken aardappeltjes met groenten ernaast scheppen. |