Edith's zalm in 5 minuten |
Ingredienten: (1 pers.):
100 à 150 gr. zalmfilet
2 plakken gerookte zalm
1 sjalotje
bieslook
bier
boter
magnetronschaal met deksel | Bereiding:
Beboter de magnetronschaal lichtjes zodat de zalmfilet niet blijft plakken. Zalmfilet in de schaal leggen en de plakjes zalm drapperen op de filet.
Sjalotje snipperen en bieslook fijnknippen. Dit op de filet strooien. Klontje boter erbij en een klein laagje bier naast de filet schenken. Deksel op schaal plaatsen en 5 minuten in de magentron op vol vermogen. |
Receptnummer: 551 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Edith |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |