Nieuws   Zoeken 

Betty's ovenschotel met wortel en vis
Ingredienten: (4 pers.):
600 gram vastkokende aardappelen
500 gram gewassen worteltjes
400 gram kabeljauw (diepvries)
2 zakjes walnoten (à 45 gram)
Aardappel Anders - Kaas
1 el olie
Bereiding:
Schil en was de aardappelen. Snijd de aardappelen en wortelen in kleine blokjes. Maak de walnoten in een gesloten zakje fijn met een deegroller (of fles). Verhit de olie in een braadpan. Aardappel- en wortelblokjes 10 minuten al omscheppend zachtjes bakken. Schep de walnoten, 2 theelepels zout en 2 theelepels peper erdoor. Verwarm intussen de oven voor op 200° C. Verdeel de aardappel- en wortelblokjes over de bodem van de ovenschotel (inhoud ca. 2 liter). Leg de stukken kabeljauw erin en schenk de Aardappel Anders - Kaas erover. Laat de ovenschotel in ca. 45 minuten gaar worden.
Receptnummer: 5512 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: betty
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept