Nieuws   Zoeken 

Yannick's peiya-saus
Ingredienten: (5 pers.):
ketchup
bearnaise
mayonaise
zout
peper
dragon,look,kurrie,gemberpoeder e.d dunne sauzen.zoals zout.GEEN dikke kruiden zoals dille,konijnzaad e.d
vleeskruiden
barbeque en andere pikante kruiden
cayenne-peper
worchester-of engelsesaus.maar deze zijn niet verplicht
citroensap of azijn
Bereiding:
je neemt veel ketchup en bearnaise en niet te veel mayonaise. je mengelt dit en voegt er de kruiden zoals kurrie, dragon, look ed bij (zie ingredienten) dan voeg je er de cayenne-peper en de pikante vleeskruiden of barbecue kruiden. nu kan je er de worchester-of engelsesaus bijvoegen maar dit is niet verplicht. heb je er doe er dan bij. anders heb je het niet speciaal nodig. nu is de saus te straf dus MOET je er een beetje azijn of citroensap bijdoen. dit verlicht de smaak en maakt het nog beter. ziezo je saus is klaar.als je het hebt goed gedaan moet deze nu HEERLIJK pikant zijn. anders voeg je er maar pikante kruiden aan toe. onthoud gebruik altijd dunne geen dikke. ziezo. deze saus past bij elk voedsel zefs bij rauwe groenten maar het best bij vlees. mosselen zijn hierbij ook overheerlijk. EET SMAKELIJK P.S ik heb dit recept zelf 'uitgevonden' en ik hoop dat niemand hier munt uitslaat.dit blijft mijn recept
Receptnummer: 5606 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 3 min. | Meer recepten van: de groote yannick
Opmerking:
DIT IS EEN OVERHEERLIJK RECEPT.IK SPREEK HIER UIT DE MOND VAN CRITICI DIE DIT RECEPT ALS LEKKER BEOORDEELDEN. DANK U VOOR HET LEZEN.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept