Nieuws   Zoeken 

Betty's bloemkoolbeignets
Ingredienten: (4 pers.):
1 flinke bloemkool
4 eieren
zout, peper, nootmuskaat
1 el bloem
1 el Parmezaanse kaas
1 el melk
boter
Bereiding:
Snijd de schoongegmaakte bloemkool in vieren en de stukken in plakken Blancheer ze in ruim kokend water met zout en laat ze uitlekken en afkoelen Klop de eieren los met wat zout, peper, nootmuskaat, de bloem, Parmezaanse kaas en melk Haal de bloemkoolplakken hierdoor en bak ze in hete boter aan weerskanten bruin Warm en koud even lekker
Receptnummer: 5655 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: betty
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept