Nieuws   Zoeken 

Engeman's tomatenchutney
Ingredienten: (8 pers.):
1 kg tomaten
200 gr. reepjes gedroogte tomaten
3 uien
4 teentjes knoflook
2 rode pepers
400 gr.suiker
4 eetl. tijmblaadjes
1/4 rode wijnazijn
1/2 theel.zout
1 eetl.pesto saus
Bereiding:
Snij de tomaten in stukjes. Hak de knoflook en de rode pepers fijn. In een pan (groot vuur) al roerend aan de kook. Dan op klein vuur zachtjes koken tot de vocht verdampt is. Dan de gedroogte tomaat toe. Laat deze wellen terwijl de saus afkoeld. En dan alle ingredienten erin, in een keer.
Receptnummer: 5747 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Roos Engeman
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept