Nieuws   Zoeken 

Tortellini's met paprika, spekjes, champignons en creme fraiche van Mirjam
Ingredienten: (2 pers.):
1 pakje tortellini's (deegkussentjes met kaasvulling)
1 grote rode paprika
1 pakje spekjes
1 bakje champignons
1 klein bekertje creme fraiche
Bereiding:
Breng in een middelgrote pan water aan de kook voor de pasta. Bak de spekjes uit in een koekenpan (zonder boter/olie). Schep de spekjes uit de pan en bak in het vet van de spekjes de in plakjes gesneden champignons. Voeg de spekjes weer toe en hierbij ook de in stukjes gesneden paprika. Zet het vuur wat lager en smoor dit prutje terwijl je de tortellini's volgens de verpakking gaarkookt. Als de tortellini's gaar zijn alles bij elkaar husselen en de creme fraiche als laatste erdoor lepelen. Eventueel wat geraspte jonge kaas er los bij serveren voor de echte kaasneuroot. Voor de wat kleinere eters is dit met sla ofzo zeker genoeg voor 3 personen.
Receptnummer: 5846 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Mirjam
Opmerking:
Kan ook met ham als je de spekjes te zout vindt. Het lekkerste zijn de tortellini's zoals bij C-1000 (PIEPPIEIEP...) in het versvak en niet die gedroogde zooi (volgens mij heten ze dan alleen geen tortellini's maar canneloni ofzo dus eigenlijk is dit een soort puzzeltochtje). Zelf heb ik zo'n pak altijd in de vriezer, want na een week krijg ik ontwenningsverschijnselen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept