Zalmfilet met graanmosterd van Marie-Paule
Ingredienten: (4 pers.):
200 gr zalmfilet per persoon
olijfolie
graanmosterd
lopende honing
verse champignons
witte wijn
verse room
dille
Bereiding:
leg de stukken zalmfilet elk afzonderlijk in een stuk alu-folie en maak van de folie een bakvorm. Wrijf graanmosterd over de zalmfiletstukken. Snij de champignons in stukjes en leg ze of de zalm. Overgiet met olijfolie, witte wijn, honing en verse room. Zorg ervoor dat alles in uw alu-bakje blijft. Bestrooi met dille en sluit de alu-folie af. Laat 30 minuten bakken in de oven op 180 C. Opdienen met tagliatelli.
Receptnummer: 5873 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: marie-paule
Opmerking:
Laat bij het eten de zalm in het "alu-bakje" liggen; zo geniet je volop van de saus.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept