Nelleke's spinazie ovenschotel |
Ingredienten: (2 pers.):
150 gr. gehakt
2 uien
diepvriesbladspinazie van iglo
aardappelen
boter | Bereiding:
gehakt rulbakken en gesneden uien toevoegen en meebakken. Ondertussen de spinazie in een pan opwarmen. De aardappelen, hoeveel je wilt, koken en met een beetje melk er puree van maken(je kan natuurlijk ook kant en klare puree gebruiken). Een overschaal invetten met boter en het gehakt-uien mengsel erin doen. Dan de inmiddels gare en uitgelekte spinazie(anders wordt het zo nat) erbovenop doen. Vervolgens de puree erop doen en de oven in! (hetelucht oven 180 graden, ongeveer 20 minuutjes) |
Receptnummer: 591 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: nelleke |
Opmerking: Lekker met appelmoes of een frisse (komkommer)salade. Je kan ook geraspte kaas als laatst op de puree doen voor een hard korstje. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |