Nieuws   Zoeken 

Ingrid's visschotel
Ingredienten: (4 pers.):
4 Kabeljauw- of koolvisfilets
Bakje champignons
5 Tomaten
2 Uien
Kaas (snippers/plakken)
Bereiding:
Ontdooi de filets, bestrijk beide kanten met bloem, doe er zout en peper op en bak ze in boter. De uien in ringen snijden, tomaten en champignons in plakjes en deze samen bakken in een koekepan. Verwarm de oven op 160 graden voor en vet een ovenschaal in met boter. Hierin leg je eerst de filets en daar bovenop het mengsel van uien, tomaten en champignons. Voor een nog lekkerder smaak dek je dit af met plakken of snippers kaas. Een half uurtje de oven in op 160 graden, krieltjes erbij en smullen maar!
Receptnummer: 605 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Ingrid
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept