Nieuws   Zoeken 

Visschotel met ratatouille van Bosje
Ingredienten: (2 pers.):
50 gr. ontbijtspek, in blokjes
150 gr. gesneden (boeren)soepgroenten
1 blik ratatouille 400 gr.
200 gr. diepvries kabeljauwfilet,ontdooid
zout en peper
1 el Provencaalse kruiden (hoeft niet persè)
50 gr. geraspte belegen kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200C. Bak in een koekenpan de spekjes zachtjes uit. Roer de soepgroenten erdoor en roerbak die 2 minuten. Roer de ratatouille en het spek-groentemengsel in een ovenschaal door elkaar. Bestrooi de visfilet met zout en peper en de kruiden. Leg de vis op de groenten en strooi de kaas erover. Zet de schotel in het midden van de oven en laat de vis in 15 minuten gaar worden. Lekker met rijst of Turks brood.
Receptnummer: 6052 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Bosje
Opmerking:
Ik heb dit recept van iemand gekregen,maar nog niet zelf gemaakt.
Lijkt me wel heel lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept