Nieuws   Zoeken 

Babette's 15 min. maaltijdsalade
Ingredienten: (3 pers.):
700 gr. vastkokende aardappelen
500 gr. abrikozen (op sap of vers)
250 gr. Leidse kaas
4 lente uitjes
1 el witte-wijnazijn
6 el olie
peper, zout
1 el fijngehakte koriander
Bereiding:
Aardappels koken in de magnetron (10 min). Abrikozen goed uit laten lekken. Alle ingrediƫnten klein snijden in hap klaar formaat. Lente-uitje maak je ringen van. Klop in een schaal een sausje van de azijn, de olie en wat peper en zout. Doe alles bij elkaar en u heeft een frisse maaltijdsalade.
Receptnummer: 617 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Babette van Veen
Opmerking:
Naast deze maaltijdsalade eet ik er wat turks brood bij en zelf ben ik een erge knoflook fan dus doe ik hier ook altijd wat knoflook doorheen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept