Nieuws   Zoeken 

@3anne's verschrikkkelijk lekkere gebakken geitenkaas met salsa
Ingredienten: (4 pers.):
35 gram pijnboompitten, grof gehakte walnoten of pecannoten
1 ons zachte geitenkaas
100 gram cream cheese, b.v. Mon Chou
2,5 dl salsa
1 eetlepel gehakte koriander
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden Bak de noten even op in de oven. Pas op laat ze niet verbranden. Als ze lichtbruin zijn doe je ze in een kom. Doe de beide kazen er bij en meng deze grondig met de noten. Neem een leuke platte schaal van ca. 20 cm en vorm van de kazen een platte schijf met een doorsnede van 15 cm. Lepel de salsa over en naast de kaas en zet de schaal als je het gerecht nodig hebt in de oven gedurende 10 tot 15 minuten. De kaas is klaar als de salsa van de kaas dreigt te schuiven. Strooi de koreander er over heen en zet de schaal op tafel samen met de pita driehoeken, creackers of knapperige toast. De pita driehoekjes maak je als volgt. Rooster de pitabroodjes (shoarmabroodjes) middelbruin en snij ze in achten.
Receptnummer: 6174 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: @3anne
Opmerking:
Simpel met een pot gekochte salsa en onweerstaanbaar lekker. Je kunt het de dag van te voren klaar maken. Heb je meer tijd dan maak je de salsa zelf.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept