Nieuws   Zoeken 

witlof met zalm van chandag
Ingredienten: (2 pers.):
witlof
gerookte of gemarineerde zalm.
stoomkoker
Bereiding:
Witlof snijden.
Zalm uit de verpakking halen en aan aan reepjes snijden.
Witlof stomen in de stoomkoker en daarna kruiden en zouten naar behoefte. Ik doe er niets op omdat met stomen de smaak voor mij goed is. Leg op een ovale schotel de witlof aan de ene kant en de zalm ertegen aan. Dit recept is onstaan uit restjes (oud en nieuw) en de reacties waren goed.
Serveertips: Kan met aardappelen maar ook met rijst of een pasta.
Receptnummer: 623 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Gerrie van Chandag
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept