Nieuws   Zoeken 

Cicero's spaghetti-eierschotel
Ingredienten: (4 pers.):
250 gr. spaghetti
1 ui
1 groene paprika
6 tomaten
40 gr. parmezaanse kaas
4 eieren
200 gr. ontbijtspek
basilicum
zout en peper
2 dl melk
Bereiding:
Kook de spaghetti gaar. Snipper de ui en snijdt de paprika klein. Verdeel de ontbijtspek in kleine reepjes. Snij de tomaten in partjes.
Fruit de uit en de paprika twee minuten samen met flink wat basilicum. Bak de ontbijtspek 4 minuten mee en laat vervolgens de tomaten nog twee minuten met het geheel mee smoren (niet kapotbakken!)
Giet de spaghetti af en doe die bij het ui/paprika-mengsel. Bak en meng een minuutje en doe het geheel over in een ovenschotel. Klop in een kom de 4 eieren, de parmzaanse kaas, melk, flink wat peper en zout los en giet dat mengsel bovenop de ovenschotel.
Zet het geheel zo'n 40 minuten in de oven a 200 C.
Heeeeerlijk.
Receptnummer: 635 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Cicero
Opmerking:
Op het eerste gezicht een wat rare combinatie, maar heerlijk gerecht. Ideaal gerecht voor twee dagen, want is ook heerlijk om de volgende dag koud als een soort quich te eten. (zeker als het warm weer is erg lekker! PS: Salade met olijven past er prima bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept