Ingredienten: (3 pers.):
1 blikje zalm (john west)
1 pak krabsticks (visafdeling supermarkt)
1 pakje diepvrieskabeljauw (iglo 2 plakken)
pasta
verse bieslook
1 bouillonblokje (tuinkruiden)
1 klein potje creme fraiche
pasta | Bereiding:
Maak het blikje zalm open en gooi het leeg in een vergiet zodat het kan uitlekken, haal vervolgens de graatjes eruit. Snij de krabsticks in kleine stukjes en voeg ze bij de zalm. Intussen water koken en vervolgens de pasta aam de kook brengen. Doe een heel klein laagje water in een pan, doe hier de kabeljauw en het bouillonblokje bij. Laat de kabeljauw zachtjes gaar koken. Als de kabeljauw klaar is voeg je hem bij de rest van de vis. De creme fraiche voeg je bij het overgebleven vocht tot het een sausje wordt. De pasta afgieten, vis erdoorheen, sausje eroverheenscheppen, door elkaar mengen. verse bieslook eroverheen... en klaar!!! |