Annick's 'njam njam rode-bessen cake' |
Ingredienten: (12 pers.):
200 gr zachte roomboter ( vergeet de extra voor de vorm niet en wat paneermeel
150 gr suiker
2 zakjes vanillesuiker
4eieren
250gr tarwebloem
4tl bakpoeder
1dl melk
125 gr verse rode bessen | Bereiding:
Een bakvorm van 1.5 à 2 liter goed invetten met boter en bestrooien met paneermeel. De oven voorverwarmen op 175 °. De rode bessen wassen , op een stukje keukenrol leggen en laten drogen . In een beslagkom om de boter , de suiker en de vanillesuiker luchtig roeren . de eieren een voor een er door roeren . De bloem met het bakpoeder zeven en afwisselend met de melk er beetje bij beetje doormengen . Het beslag in de vorm scheppen en over het besleg verdelen . Plaats de vorm in de oven en laat 50 min . bakken . 50min later ... Haal de vorm uit de oven en laat nog een tijdje afkoelen. Draai de bakvorm om en zet de cake op een bord |
Receptnummer: 6431 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Annick Gilles |
Opmerking: Mannen . dit is echt de beste cake dat ik ooit heb gegeten ben er absoluut zot van dus zeker eens proberen he ! groetjes annick xxxxxx |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |