Nieuws   Zoeken 

Ria's kaasragout
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui
35 gram boter
1 tl kerrie (of meer als je van pittig houdt)
1/2 tl mosterdpoeder
1/2 tl paprikapoeder
4 dl. melk
100 gr. geraspte kaas
zout
peper
100 gr. kaas in blokjes
bosje peterselie
Bereiding:
De kleingesneden ui lichtbruin fruiten in de boter. De bloem, vermengd met kerrie-, paprika- en mosterdpoeder toevoegen en alles glad roeren. Bij gedeelten en al roerend de melk erbij schenken. De geraspte kaas, wat zout en versgemalen peper erdoor roeren en de saus even laten doorkoken.
Tenslotte van het vuur af de blokjes kaas en de fijngehakte peterselie erdoor roeren.
Receptnummer: 650 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: ria
Opmerking:
Lekker met rijst en gesneden spitskool (3 minuten in de magnetron koken met een el water, zodat de spitskool nog een beetje knapperig is).
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept