Nieuws   Zoeken 

Jacky's geitenkaasflapje
Ingredienten: (4 pers.):
4 plakjes bladerdeeg
rode pesto
geitenkaas (chevre)
verse basilicum
1 geklopt ei
tomaten stukjes
Bereiding:
Laat het bladerdeeg ontdooien en smeer in het midden ongeveer een eetlepel rode pesto. Leg eerst wat tomatenstukjes op de pesto, leg hierop een stukje geitenkaas en op de kaas wat basilicum. Vouw de hoeken van het bladerdeeg naar elkaar toe zodat het een vierkant pakketje wordt.
Met een kwastje wat ei over de bovenkant smeren
Dan ongeveer 20 minuten in de oven op 175 graden.
Receptnummer: 673 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Jacqueline Groenenberg
Opmerking:
Erg lekker als voorgerecht bij een italiaanse maaltijd, maar kan ook als lunch hapje gebruikt worden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept