Nieuws   Zoeken 

Cora's rabarberchutney
Ingredienten: (12 pers.):
500 gr rabarber schoongemaaken in stukjes van 2 cm gesneden
ongeveer 7 pepers (madamejanet)
een eetlepel chutney masalapoeder
zout naar smaak.
10 teentjes knoflook
1 potje picalilly (€ 0,35)
4 eetlepels olijf of zonnebloemolie
Bereiding:
De rabarber schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden. Pepers even koken en ontpitten met vork en mes. knoflook en peper en zout en masalapoeder heel fijn maken. Olie verhitten en de rabarber bakkken. Al bakkend pepermengsel toevoegen en nog 1 minuut bakken. Vuur en de chutney laten afkoelen. De picalilly erbij doen en in schone potjes bewaren in de kelder. U mag (hoeft niet)ook een laagje olijfolie erop gieten dan hoeft die niet in de koelkast. Lekker bij vis en vleesgerechten. Wel wat pittig. Smakelijk.................
Receptnummer: 6738 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 29 min. | Meer recepten van: cora
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept