Nieuws   Zoeken 

Peter's 'Groene Champignons'
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. kleine champignons
2 eetl.verse peterselie
2 eetl.verse bladselderij
2 eetl. verse bieslook
2 teentjes knofllook
peper en zout
sesamolie
wok
Bereiding:
Champignons schoonborstelen en heel laten De kruiden fijn hakken. De knoflook fijnhakken (niet persen) De champignons op hoog vuur sauteren zonder toevoeging van vet.Na 4 min. warmtebron lager zetten en als de champinons vocht loslaten de kruiden en de knoflook toevoegen. Hou het gerecht constant in beweging om aanbranden te voorkomen. Naar behoefte peper en zout toevoegen. Vlak voor het opdienen enkele druppels sesamolie toevoegen. Lekker met een stukje stokbrood en een plakje tomaat.
Receptnummer: 6741 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Peter Vermaesen
Opmerking:
De kruiden kunnen naar smaak vermeerderd of verminderd worden.
Probeer ook eens andere kruiden. Het liefst verse.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept