Nieuws   Zoeken 

Margreet's bloemkool gehakttaart
Ingredienten: (5 pers.):
400 gr verse worst
1 uitje
1 teen knoflook
450 gr bloemkool
bladerdeeg
3 eieren
100 gr geraspte kaas
zakje roomsaus
nootmuskaat
Bereiding:
de worst uit het velletje drukken en rul bakken. de ui snipperen en toevoegen de look uit persen en erbij. bloemkool in kleine roosjes en 5 min koken in water met zout. en goed uitlekken quiche schaal invetten en bekleden met de bladerdeeg. de bodem in prikken het gehakt erover en daar bovenop de bloemkool .de roomsaus bereiden en op smaak maken met wat nootmuskaat en van het vuur de eieren en de kaas erdoor . over de bloemkool schenken en in de oven op 225 c ong 30-40 min
Receptnummer: 6806 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: margreet
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept