Nieuws   Zoeken 

Joyce's hamlappen met rijst en bonen
Ingredienten: (3 pers.):
olie
knoflook
2 eetl. ketchap
1 eetl. azijn
1 eetl. suiker
2 hard gekookte eieren
rijst
600 gr sperzie bonen
600 gr hamlappen
evt sambal
Bereiding:
Rijst en de bonen koken. Olie verwarmen in de pan. Knoflook erbij Vlees in de pan doen en de azijn, ketchap en suiker toevoegen. Water erbij doen en even laten pruttelen. (evt sambal toevoegen) 2 eieren snipperen en erbij doen. Nog even laten pruttelen. Eet smakelijk
Receptnummer: 6824 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Joyce Snijders
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept