Nieuws   Zoeken 

Ria's romige aardappeltjes met vis en peterselie
Ingredienten: (4 pers.):
3 eetlepels olie
750 gram panklare krielaardappeltjes
500 gram in stukjes gesneden kabeljauwfilet
400 gram panklare snijbonen
1 dl droge witte wijn
1 1/2 dl crème fraîche
4 eetlepels fijngehakte peterselie
toefjes peterselie
Bereiding:
Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin al omscheppend de krielaardappeltjes in circa 7 minuten bruin. Voeg de kabeljauwfilet, de snijbonen en de wijn toe en laat alles met het deksel op de pan in 10 minuten gaar stoven. Roer de crème fraîche erdoor en breng alles aan de kook. 4 de fijngehakte peterselie en wat peper en zout toe. garneren met toefjes peterselie.
Receptnummer: 6860 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Ria
Opmerking:
weer uit een oude margriet
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept