Yvonne's slibtongetjes, gebakken aardappelen en salade
Ingredienten: (4 pers.):
8 slibtongetjes
750 gram aardappelen
sla, tomaten en uien
paneermeel
zout en peper
1 klontje boter
Bereiding:
de tongetjes met zout en peper bestrooien edn door de paneermeel halen. In de gesmolten boter de tong aan beide zijden in enkele minuten gaar bakken. De tongetjes warm houden. De aardappelen stug koken, af laten koelen en in plakjes snijden. Vervolgens in de boter stevig aanbakken. De sla wassen en plukken. Tomaten ontvellen en ontpitten, in partjes snijden, bij de sla voegen en op smaak afmaken met azijn, suiker, peper, zout, mayonaise, sladressing etc
Receptnummer: 6876 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: yvonne k
Opmerking:
Afkomstig van Ger Kuit, koken voor mannen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept