Nieuws   Zoeken 

Jef's grijze garnalen en artisjokken pasta
Ingredienten: (2 pers.):
1 ui
150 gr. gepelde noordzee garnalen
Blik artisjokkenharten
klein blikje gepelde tomaten (200 gr)
1 glas droge witte wijn
1 el groene pesto
15 blaadjes basilicum
olijfolie
tagliatelli voor 2 personen
Bereiding:
Snipper een ui zeer fijn en bak hem glazig in een lepel olijfolie
Voeg de witte wijn toe en laat uitkoken
Voeg dan het blikje gepelde tomaten toe en de helft van de basilicumblaadjes (fijn gesnipperd)
eventueel op smaak brengen met een half blokje groentenboullion en peper
Vlak voor het opdienen de garnalen en de el groene pesto toevoegen
Saus nog eens heel snel doorwarmen
Tagliatelli koken
Laten uitlekken en olijfolie en de rest van de basilicumblaadjes doorroeren
De artisjokkenharten klein snijden en eveneens doorroeren
Opdienen met een goede schep van de saus en drink er de rest van de witte wijn maar bij!
Receptnummer: 692 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Jef
Opmerking:
Ietsje duurder maar wederom zeer snel op tafel
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept