Nieuws   Zoeken 

Tine's zuurkoolschotel met zalm en wijnsaus
Ingredienten: (2 pers.):
500 gr.zuurkool uit het vat,
1 zalmfilet van ongeveer 450 gr.
zalmkruiden naar smaak
peper en zout naar smaak
wat boter
zakje witte wijnsaus(maggie)
1 bekertje crêmefraiche 125 gr.
12 sprietjes bieslook
Bereiding:
Magnatronschaal invetten met boter,zuurkool met 2 vorken lostrekken en op de bodem leggen.Dan de zalm in grove stukken snijden er bovenop leggen dan de zalmkruiden en peper en zout naar smaak erover strooien.Zakje wijnsaus maken zoals op de verpakking staat,als de saus gekookt heeft dan de crêmefraiche erdoor roeren,giet dit over de zalm en de zuurkool en de geknipte bieslook en naar smaak wat kruiden erover strooien.Dan afdekken met magnatronfolie in 15 min.half vermogen is het klaar. Voor de grote eters aardappelpuré erbij serveren.Ik wilde
Receptnummer: 6985 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Ik wilde graag zuurkool eten maar dan met vis. Het is voor mij de eerste keer zo, maar heerlijk!!!! Het is een echte verrassing!!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept