Nieuws   Zoeken 

Gevulde aardappels van Monique
Ingredienten: (2 pers.):
Dikke aardappels
Gehakt
Uien
Paprika en groente die u zelf lekker vind.
Tomaten puree
Bereiding:
schil de dikke aardappels en kook ze tot dat net de buiten kant van de aardappels gaar zijn. Haal de aardappels uit het water en snij ze dan door de helft. Bak het gehakt rul en doe de uien en groente er in en kruid het zoals u zelf wilt. Hol de aardappels uit en vul deze met het gehakt. plak ze weer tegen elkaar aan en doe er zilverfolie omheen. Leg ze dan ong. 15 min in de oven. Serveren met een salade is heerlijk. Smakelijk eten.
Receptnummer: 709 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Monique Hendrix
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept