Jutta's roerei met zalmreepjes |
Ingredienten: (4 pers.):
5 eieren
1 1/2 dl. koffieroom
175 g gerookte zalm
2 el boter of olie
zout, peper
1/2 el. fijngesneden bieslook | Bereiding:
Roer de eieren los en voeg er 3 el. koffieroom aan toe. Doe er naar smaak zout en peper bij. Snij de zalm in smalle reepjes van ong. 4 cm. verhit de boeter of olie. Voeg de eieren toe. Temper het vuur en laat de eieren onder voortdurend roeren en omsceppen bijna geheel stollen. Voeg de rest van de koffieroom en de reepjes zalm toe. Roer het geheel ong. 1 min. goed door. Strooi de bieslook erover en klaar is kees. |
Receptnummer: 7092 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 16 min. | Meer recepten van: jutta |
Opmerking: uit een oude Tip |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |