Nieuws   Zoeken 

Tine's éénpansovengerecht van vis,broccoli en röstie
Ingredienten: (2 pers.):
400gr.kabeljauwfilet of koolvisfilet uit de diepvries,
300 gr.broccoliroosjes,
zout en peper naar smaak,
1 teen knoflook,
125ml.slagroom,
4 eetlepels mayonaise,
100gr.geraspte kaas,
1 theel.chilipoeder,
2 eetl. fijngehakte italiaanse kruiden.
aanvulling:
300 gram röstie
Bereiding:
Oven voorverwarmen 200gr. Leg de in stukken gesneden vis in een ingevette ovenschaal,bestrooi de vis met zout en peper,leg daar bovenop de broccoliroosjes,knijp er boven uit de knoflook.Maak in een kom de slagroom stijf,schep daar door heen,de mayo,chilipoeder,de kruiden en de helft van de kaas.Spatel de helft van het mengsel over de broccoli,dan de rösti door de andere helft van het mengsel scheppen dat over de rest verdelen dan de rest van de kaas erover,dan 25 min.in de oven. Als je diepvriesvis neemt dan 45 min.in de voorverwarmde oven.
Receptnummer: 7332 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept