Nieuws   Zoeken 

Sandra's aardappel-ovenschotel met peultjes en ham
Ingredienten: (4 pers.):
750g krielaardappeltjes
250g peultjes
1 zakje maggi aardappelsmoor kaas-peterselie
200g gekookte hamreepjes
75g geraspte jonge kaas
Bereiding:
1.Spoel de krielaardappeltjes af 2.Smelt boter in een pan.Voeg de aardappeltjes en een kopje water toe.Roer dit snel om,doe de deksel op de pan en smoor ze op halfhoog vuur +- 5 min. 3.Voeg de peultjes en een half kopje water toe. 4.Bereid de inhoud van het zakje Maggi Aardappelsmoor Kaas-Peterselie volgens de gebruiksaanwijzing. 5.Voeg de mix en de gekookte hamreepjes toe.Breng alles roerend aan de kook en laat nog even zacht smoren. 6.Doe het aardappelgerecht over in een ingevette ovenschaal en bestrooi het met geraspte jonge kaas.Zet de schaal in een op 200 graden voorverwarmde oven tot de kaas goudgeel is.
Receptnummer: 7340 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept