Nieuws   Zoeken 

Esther's Mexicaanse bonensalade
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik rode kidneybonen
1 blikje tonijn
3 lente uitjes
1 sjalotje
3 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
zout
1/2 thl chilipoeder
2 el vers gehakte koriander
1 zak tortillachips
100 gr geraspte belegen kaas
1 kleine beker creme fraiche
Bereiding:
verwarm de bonen, giet ze af en laat het goed uitlekken. Giet de tonijn af en verdeel de vis in kleine stukjes. Snipper de lente ui en het sjalotje. Schep de bonen,tonijn, ui en sjalot door elkaar. Roer de olijfolie, azijn, zout, chilipoeder en korianer door elkaar. Schep dit door de salade. verwarm de oven. Leg de chips, bestrooid met de kaas even onder de grill. Serveer de salade met de chips. Doe de zure room over de chips in toefjes.
Receptnummer: 7344 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 13 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept