Nieuws   Zoeken 

Lauretta's Zwitserse worstjes met aarddappelpuree
Ingredienten: (4 pers.):
4 porties aardappelpuree, steviger dan gebruikelijk (of zelgemaakte puree voor 4 personen)
1 eigeel
8-10 grillworstjes
mosterd, ketchup
dunne plakjes kaas
Bereiding:
Roer het eigeel door de aardappelpuree. Snij de worstjes in de lengte open en leg ze in het midden van een magnetronbestendige vuurvaste schaal. De worstjes met mosterd en ketchup bestrijken en met dunne plakjes kaas bedekken. Om de worstjes heen flinke toeven aardappelpuree spuiten. Laat de schaal 10-12 minuten in de magnetron/grill bij 350 Watt garen en grillen, tot de kaas gesmolten en de puree goudbruin is.
Receptnummer: 7366 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Als de aardappelpuree al warm is, is de gaartijd korter dan wanneer u aardappelpuree uit de ijskast gebruikt.
U kunt het gerecht garneren met gehakte uitjes en/of gehakte augurken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept