Nieuws   Zoeken 

Jutta's leverragout
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. lever
2-3 el. bloem
4 el. olie
200 gr. champignons
1/8 liter water
bouillonblokje voor 1/4 liter
marjolein
zout
room of sherry naar behoefte
Bereiding:
Snijd de lever in vingerlange stukken, wentel deze door bloem en bak ze 3 min. in hete olie in een vrij hoge koekepan, blijf wel roeren. Was de champ. en snij ze aan schijfjes en voeg ze bij de lever, laat ze 2 min. meebakken. Schenk er dan water bij met het verkruimelde bouillonblokje, marjolein, zout en eventueel room of sherry, eetze
Receptnummer: 7430 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 13 min.
Opmerking:
lekker met rijst
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept